Obavijest o sljedećoj fazi radova na prometnim dijelovima grada Crikvenice

U sklopu projekta Izgradnja, rekonstrukcija i sanacija sustava odvodnje i vodoopskrbe aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce, u periodu od 16. veljače 2022. do 16. ožujka 2022. godine će se izvoditi radovi na Gajevom šetalištu na dionici od hotela “Miramare” do restorana “Galija” i Strossmayerovom šetalištu na dionici od Caffe bar “Sax” do Sportskog centra Omorika. Za vrijeme izvođenja radova promet će biti zabranjen za sav promet osim lokalnog i pješačkog. Radovi će se izvoditi sukcesivno po dionicama u periodu od 8-18 sati svakoga dana.

Također, od 14. veljače do 15. svibnja planirani su radovi u Kotorskoj ulici u Crikvenici. Prometanje Kotorskom ulicom bit će moguće od trgovine Plodine do ugostiteljskog objekta „Konoba Karoca“ za stanovnike navedene ulice te korisnike trgovine „Plodine“ i Osnovne škole Zvonka Cara.

Dionica na dijelu od raskrižja pored hotela „Kaštel“ do trgovine „Plodine“ zatvara se za sav promet osim pješačkog. Promet u Frankopanskoj i Vinodolskoj ulici ostaje dvosmjeran.

Ovim putem molimo građane za razumijevanje i strpljenje te da u potpunosti poštuju privremenu prometnu signalizaciju. .