OBAVIJEST ZA GRAĐANSTVO 

Sanacija kanalizacijskog sustava metodom bez iskopa u ulicama Gajevo šetalište i Strossmayerovoj šetalište u razdoblju od 14.11.2022. do 14.12.2022.

U sklopu projekta Sustav odvodnje otpadnih voda aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce u razdoblju od 14.11.2022. do 14.12.2022. godine izvođač radova planira radove sanacije kanalizacijskog sustava metodom bez iskopa na kolektoru K-2 u Gradu Crikvenica u ulicama Gajevo šetalište i Strossmayerovoj šetalište. (Slika 1.)

Za navedene radove izrađeni su projekti privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova (slika 2 i slika 3). U skladu s Prometnim projektom dionice za potrebe izvođenja radova nužno je zatvoriti predmetnu dionicu za sav promet (osim pješačkog i lokalnog). Privremena prometna signalizacija za vrijeme izvođenja radova (kao i obilazni pravci) prikazani su na slici 2.  (za radove koji će se izvoditi u Gajevom šetalištu) i na slici 3. (za radove koji će se izvoditi u Strossmayerovu šetalištu).

Gajevo šetalište (dionica Crni mol – Omorika) – privremenom regulacijom na dionici se uvodi dvosmjeran promet za potrebe gradilišta i lokalnog stanovništva. Ostali promet se odvija obilaznim pravcem Ulicom dr. Ivana Kostrenčića – Ulica Milovana Muževića – Gajevo šetalište.

Strossmayerovo šetalište – privremenom regulacijom na dionici se uvodi dvosmjeran promet za potrebe gradilišta i lokalnog stanovništva. Ostali promet se odvija obilaznim pravcem Ulicom bana Jelačića – Ulica braće Buchoffer.

Radovi se planiraju izvoditi sukcesivno u periodu od 8:00 do 18:00 sati svakog dana.

Molimo sve građane da kod izvođenja predmetnih radova poštuju privremenu prometnu regulaciju te zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.